En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, amelî fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Mono blok cisim mimarisı karakol sistemi veya panik pas sisteminin kilidin bağırsakinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlanmaktadır.

Misil sayısı: Binaların yan adetsı kapıların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı yapılarda her katta bir kıta müstacel çıkış kapısı konum almalıdır. Ali katlı dokumalarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden henüz bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Sertifikasız yangın kapıları da isabetli maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir dalgalı sunar.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu gidişat kişi kaybı olmaması için önemlidir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı katıya kapanmaktadır.

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde paha farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, oranlı fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı Yangın Kapısı kalitede Yangın Kapısı baplar satabilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en isabetli eder politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page